Handelsbetingelser

Velkommen til Secret-stockings.com
Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.
Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler.

Forsendelser i Danmark:
Dine køb tillægges et fragtgebyr på baggrund af vægten, hvis købet er under Dkk 500,-. Dog ikke under udsalgsperioden. Alle ordre modtaget inden kl. 12.00 på arbejdsdage vil blive afsendt samme dag med A-Post af Post Danmark.

Forsendelser til udlandet
Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af Post Danmark.
Der tillægges et fragtgebyr på baggrund af vægten.
Befordringstiden i Scandinavien er ca. 4-5 hverdage.
Befordringstiden til øvrige lande er ca. 4-7 hverdage.

Leveringstid:
Hos Secret-stockings.com bestræber vi os på hurtig levering. Så alle ordre modtaget inden kl. 12.00 på arbejdsdage vil blive afsendt samme dag med A-Post af Post Danmark. Hertil kommer befordringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark kan Secret-stockings.com dog ikke drages til ansvar.

Bestilling:
Bestillinger kan kun afgives via Secret-stockings.com. Hvis du har forespørgsler, til varer som ikke findes på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. 25% moms.
Der tages forbehold for :

Trykfejl
Valutaændringer
Force majeure
Afgiftsændringer
Tekniske fejl
Udsolgte varer

Priserne er gældende til kunder både indenfor og udenfor Danmarks grænser.
Vi opdaterer vores hjemmeside dagligt, men det kan forekomme, at en vare er udsolgt, selvom den er angivet på lager.

Levering:
Når vi sender dine varer, modtager du samtidig en e-mail med kopi af endelig faktura. Vores målsætning er at sende varen samme dag med A-Post hvis ordremodtagelse er sket inde kl. 12 på hverdage. Hvis vi ikke kan sende varen ud inden for dette tidsrum, vil vi kontakte dig med nærmere information. Levering af varer anses for sket, når Post Danmark har leveret varen på bestillingsadressen, og du har modtaget varen.
Vælges flexlevering (at varen kan stilles) har kunden selv ansvaret for varen, så snart Post Danmark har stillet varen på modtageradressen.
Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer på Secret-stockings.com så kontakt da venligst Kundeservice på telefon +45 7190 9383

eller skriv til os på Secret.stockings.hammer@gmail.com

Modtagelse:
Når du har modtaget dine varer, skal du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Kontroller altid pakken. Såfremt der er skade på en pakke ved modtagelse, skal der gøres indsigelse overfor Post Danmark. Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter postbuddet tager pakken med retur. Du kan også vælge at modtage pakken med forbehold. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig på det lokale postkontor eller hos os. Synlige defekter eller mangler skal anmeldes til Secret-stockings.com på leverings dagen eller senest 2 dage efter!
Henvendelser vedrørende transportskader på mere end 3 dage efter modtagelse kan ikke behandles!

Betaling:
Hos Secret-stockings.com kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD, American Express og VISA/Electron. Alle priser hos Secret-stockings.com er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms, medmindre varen er til et ikke-EU land. Se afsnittet med ”Told og moms”.

Ved køb med Dankort / Visa Dankort / E-Dankort hos Secret-stockings.com er der ikke noget gebyr.
Hvis du bestiller for over DKK 500,- og samtidig betaler med Dankort, er fragten gratis til en adresse i Danmark.
Når du betaler med Dankort / Visa Dankort / E-Dankort, bliver fakturabeløbet først trukket på dit kort, idet varen bliver afsendt.
Gavekort kan ikke ombyttes til penge.

Told og moms:
Bestiller du fra et EU-land, betales der dansk moms men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for. Til gengæld fratrækkes dansk moms automatisk, når du vælger et land uden for EU.

Udsolgte varer:
Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på secret.stockings.hammer@gmail.com. En servicemedarbejder vil informere dig om muligheden for at blive skrevet på vores venteliste, om muligheden for evt. genbestilling eller om muligheden for at købe en tilsvarende vare.

Defekte varer:
Hvis du har fået en vare som mod forventning er defekt, eller en vare som du ikke har bestilt, skal du kontakte Secret-stockings.com så vi kan finde en løsning på problemet.

Secret-stockings.com dækker alle transportomkostninger i forbindelse med defekte og fejlleverede varer. Kontakt os på telefon eller mail, så fremsender vi en forudbetalt postkvittering som skal sættes på pakken som derefter indleveres på posthuset.
Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare med det samme, når vi har modtaget den fejlbehæftede vare (med mindre andet er aftalt). Som hjælp til vores administration bedes du sende en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura sammen med returvaren.

Reklamationer:
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Udgifter til returfragt og evt. andre meromkostninger betales ikke af Secret-stockings.com. For at kunne benytte sin reklamationsret skal køb kunne dokumenteres (eks. med en kopi af faktura). Hvis dette ikke kan lade sig gøre bortfalder reklamationsretten.
Reklamationsret på Bodystockings og Shape-wear opnåes ved at have sit eget undertøj/trusser når varen prøves.
Reklamationsret på strømpebukser, Stay-ups, strømper til hofteholdere, overkneesstrømper samt knæ og ankelstrømper opnås kun ved produktionsfejl af varen, og ikke almindelig slitage ved brug af produktet eller prøvning af produktet da værdiforringelsen er 100 %. Her henviser vi til Forbrugeraftaleloven 2014 §18 stk. 2 nr 5: levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Kundeservice på telefon +45 7190 9383

eller mail: secret.stockings.hammer@gmail.com.

Returret:
Du har 14 dage til at meddele Secret-Stockings.com, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Vi anbefaler at emballagen ikke brydes, da denne kan udgøre en væsentlig del af varens værdi og varen derfor ikke altid ville kunne anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde. Secret-stockings dækker ikke omkostninger ved returnering, medmindre returneringen skyldes en fejl fra vores side. Vi opfordrer til at du bruger Post Danmark ved returnering.
Du kan som kunde hos Secret-stockings.com fortryde dit køb på følgende måder:

Nægte at modtage varen
Sende varen retur

Varen skal returneres til følgende Post adresse:
Secret-Stockings.com. Rolighedsvej 28 - 3500 Værløse.

Hvis du fortryder dit køb, efter du modtager varen, bedes du meddele os skriftligt at du ønsker at gøre brug af din returret, gerne på secret.stockings.hammer@gmail.com. 
E-mail skal indeholde fakturanummer og titel på de varer som ønskes returneret.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.
Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.
Du kan også vælge at ombytte til anden vare.
Varer, der returneres ufranko eller på efterkrav, nægtes modtagelse uden forudgående aftale.
Kunden har selv ansvaret for, at varen kommer frem i hel stand.
Sendes en vare retur efter de 14 dage uden forudgående aftale, skal kunden selv betale for at få varen retur igen. Secret-stockings.com er ikke forpligtet til at tage varen retur, selv om vi har modtaget den.
Varer, som ikke returneres jf. ovenstående retningslinjer, tages ikke retur og sendes tilbage for kundens regning.

Persondata:
I forbindelse med handel på secret-stockings.com skal du lade dig registrere med følgende informationer

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det ene formål at kunne levere varen til dig.
Oplysningerne afgivet til Secret-stockings.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Når du er registreret hos Secret-stockings.com, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Secret-stockings.com via mail.

Sikkerhed:
Sikkerheden på Secret-stockings.com er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun NETS (tidl. PBS), der har adgang til dine data. Hverken Secret-stockings.com eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.
Hos Secret-stockings.com er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Forbrugerbeskyttelse:
Secret-stockings.com arbejder og handler ud fra Forbrugerstyrelsens retningslinjer og de til enhver tid gældende love.

Søg i vores butik